Haarstudio Desiree

Datum: september 2020
Rol: ontwerper // ontwikkelaar

In september 2020 is de nieuwe website voor Haarstudio Desiree gelanceerd. Desiree wilde een passend en responsive design bij de huisstijl die zij al had. Ook moest de site vindbaar zijn op Google, zodat nieuwe klanten onder andere gemakkelijk contact op kunnen nemen en bestaande klanten producten kunnen bestellen in de webshop.

haarstudio desiree showcase

Stijl

Omdat er al een huisstijl was, kon ik het ontwerp van de site daar omheen bouwen. Het is modern, met een klassiek randje. Dit zie je terug in de strakke lijnen in de layout en een serif-font.

Kleuren

Wat de kleuren betreft was er nog een accentkleur nodig. In de salon hangt een grote goudkleurige poster tegen een blauwe achtergrond. Dit is een mooie tegenhangende kleur en past bij het klassieke. Een soortgelijke kleur heb ik gebruikt op de website.

 
haarstudio desiree fonts
haarstudio desiree kleuren
 

De belangrijkste informatie die Desiree op haar domein wilde, is dat de (nieuwe) klant kan zien welke behandelingen er worden uitgevoerd, een prijslijst, contactgegevens, openingstijden en een link naar een webshop waar producten besteld kunnen worden. Deze informatie is nu overzichtelijk en snel te vinden voor de klant.

 

haarstudio desiree showcase gif